söndag, juli 31, 2005

He is back... back again!

Blogg lovet blev långt, men trots tveksamheter kommer jag köra igång igen! (Jubel och applåder här).

Två artiklar har trillat in i tidningarna under uppehållet. Den första i NSD, den handlar om att bara för att man får makt genom att slå och behåller den betyder inte de att alla män brukar våld, kan tyckas självklart... men så är det tydligen inte på vänsterkanten? (får ju en att fundera på hur det ser ut i deras hem).

FI ett nytt vänsterparti

Den andra i Kuriren, den handlar om att alliansen måste bli bättre på att föra fram sin miljöpolitik, här tar jag upp både nationella och lokala kristdemokratiska åsikter.

Kristdemokratisk miljöpolitik

Om det är någon som undrar så överlevde jag både Riksmötet och fjällvandringen! Trotts att jag inte brukar ha något problem att prata inför publik får jag erkänna att jag var bra nervös på riksmötet och det syntes tydligt i kameran att jag inte har någon som helst vana att bli inspelad. (flackande blick) Nå ja det gick i alla fall bra och bra kontakter knöts med partistyrelsen (då inom miljöfrågor). (Anders Wijkman är lika stor som han ser ut.)

Fjällresan gick inte lika bra, det är bara att konstatera att man inte kan leva på gamla meriter. Jag har själv aldrig gått så branta lutningar med så tung packning tidigare så det var läskigt i början och redan efter andra dagen gav min ena knä upp (ska kollas i morgon). Men med Ipren och inkörd norrbottnisk tjurighet tog jag mig hem i alla fall.

Vi gick i alla fall genom Vistasdalen för att sen vika av och gå runt Jojoleden till Tarfala sen genskönt de icke invalidiserade medlämmarna östra leden på Kebne och sedan vidare till Nikkaluokta. Förutom att man inte var nog tränad för denna turen och alla vaden vi fick göra andra dagen så var utsikten och naturen under resan helt underbar! Några kort finns upplagda HÄR!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...